Selecteer uw stoel
Verkrijg gemakkelijk uw favoriete stoel..
  Stap 1 : Voer uw reserveringsnummer in en zoek...

www.flycorendon.com biedt u de mogelijkheid om online in te checken voor de vluchten met Corendon Airlines (CAI) en Corendon Dutch Airlines (CND). Het online inchecken is mogelijk vanaf de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Antalya (m.u.v. de route Antalya-Amsterdam) en Gazipasa. Dit kan vanaf 24 uur tot 5 uur en 30 minuten voor vertrek. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om online in te checken voor de vluchten met een tussenlanding (VIA VLUCHTEN).

Via het online inchecken kan u uw stoel uitkiezen en uw instapkaart uitprinten. Uw bagage kunt u vervolgens bij de Corendon drop-off balie op de luchthaven afgeven. Passagiers met alleen handbagage kunnen met hun uitgeprinte instapkaarten direct naar de gate.

Let op:

  • zodra u bent ingecheckt, is het niet meer mogelijk om uw stoel te wijzigen.
  • Indien u binnen 24 uur voor vertrek een boeking heeft gemaakt, kunt u ten vroegste 1 uur na de boeking online inchecken.
  • Online inchecken is niet mogelijk voor passagiers die reizen met dieren, alleenreizenden jonger dan 12 jaar, reserveringen van meer dan 9 personen en passagiers met beperkte mobiliteit.
 
Online inchecken in 5 simpele stappen:
1. Selecteer uw vluchtdatum en voer uw 7-cijferig reserveringsnummer in
2. Selecteer de passagiers die u wilt inchecken
3. Selecteer de zitplaatsen voor de passagiers
4. Vul uw contactgegevens in
5. Print uw instapkaart

     Voer uw reserveringsnummer in bovenstaande ruimte, klik daarna op zoek.